RSS Feed

Dárdai Pál elégedett volt

NS - 2021. 05. 04. 13:08:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dárdai Pál elégedett volt

Megdicsérte csapatát a hétfőn Mainzban elért 1–1-es döntetlen után Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A találkozóra eredetileg a 29. fordulóban került volna sor, de április közepén Dárdai Pál, Admir Hamzagic másodedző és három játékos megfertőződött a koronavírussal, ezért az egész csapatnak karanténba kellett vonulnia két hétre.

„Öntudatosan tértünk vissza, büszke vagyok a fiúkra, és minden elismerésem az övék. Kihoztuk magunkból a maximumot, ha kikaptunk volna, akkor lelkileg most nagyon nehéz helyzetben lennénk” – összegzett a berliniek magyar trénere.

A Hertha – melynek három bajnokiját el kellett halasztani – a mainzi meccs után csütörtökön a Freiburg ellen lép pályára, vasárnap pedig az Arminia Bielefeldet fogadja.

„Most a gyors regenerálódás a cél, és előre kell tekintenünk” – fűzte hozzá Dárdai, akinek a tanítványai továbbra is a kiesést jelentő 17. helyen állnak a tabellán, két pontra az osztályozós pozícióban lévő 1. FC Kölntől.

A Szalai Ádámot foglalkoztató Mainz lényegesen kedvezőbb helyzetből várja a folytatást a 12. helyről.

„Az Eintracht Frankfurt, a Borussia Dortmund és a VfL Wolfsburg következik nekünk, tulajdonképpen három döntő vár ránk” – vélekedett a magyar válogatott támadó, aki hétfőn a 72. percig volt a pályán.

„Addig kell küzdenünk, amíg matematikailag is egyértelművé válik, hogy már nem eshetünk ki” – jelentette ki Szalai Ádám.


Fotó: -a-
Lap tetejére