RSS Feed

Mourinho nem kapkodja el

NS - 2021. 05. 01. 15:24:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mourinho nem kapkodja el

A jövőre vonatkozóan egyelőre nincsenek konkrét tervei José Mourinhónak, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától múlt hétfőn menesztett edző saját bevallása szerint nem kapkodja el a visszatérését.

Az 58 éves José Mourinho a Times magazinnak elmondta: élete a normál kerékvágásban zajlik.
„Nincsenek terveim. Frissnek és nyugodtnak érzem magam, mint aki szabadságon van. Több időm jut a házi feladataim elvégzésére és az elemzésekre. Közben meg várom, hogy visszatérjek a futballba” – nyilatkozta.
Hozzátette: a jövőbeli ajánlatokat illetően nemcsak a megfelelő klubra vár, hanem ahhoz kapcsolódóan a megfelelő közegre és kultúrára is egyben. Mourinho szerint talán korai lenne a visszatérése a következő idényre, de majd meglátja, mi történik vele a valóságban.
A Portóval és az Internazionaléval Bajnokok Ligája-győztes portugál edző – aki korábban a Chelsea-nél, a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is dolgozott – 2019 novemberében vette át az észak-londoni együttes irányítását. Kinevezésekor trófeákat ígért, de a tervekből nem lett semmi: a megelőző évek sikeres szezonjai után a Spurs tavaly csak hatodik lett a Premier League-ben, és most is csupán a hetedik helyen áll. A BL-indulás bravúros teljesítmény lenne a csapattól, de a sűrű középmezőnyben még a nemzetközi kupaindulást jelentő helyekért is nagy harc vár rá a bajnoki hajrában.

Fotó: -a-
Lap tetejére