RSS Feed

Godzilla Kong ellen

M. A. - 2021. 05. 01. 12:29:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Godzilla Kong ellen

Mivel hamarosan nyitnak a mozik a májusi premierek bővelkednek a jó filmekben. Az InterCom május 20-án az év egyik legjobban várt filmjét, a Godzilla Kong ellent mutatja be.

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

 

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban.

 

A MonsterVerse egyre izgalmasabb fordulatokat vesz: a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya után az alkotók alaposan felturbózták az eddigieket, és összeeresztik a filmtörténet két legnagyobb legendájú, legfélelmetesebb szörnyét.

 

A film főszereplői: Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård, Kyle Chandler és Jessica Henwick, a rendező Adam Wingard. A film szinkronizálva kerül a magyar közönség elé.

 


Fotó: InterCom
Lap tetejére