RSS Feed

DVTK - Csatárok vannak, gól nincs

24.hu - 2021. 04. 30. 10:56:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

DVTK - Csatárok vannak, gól nincs

Már nem a saját kezében van a Diósgyőr sorsa, miután az NB I utolsó helyen álló csapat 0-0-s döntetlent játszott az utolsó előtti fordulóban az Újpest ellen. A meccs után Zoran Zekic, a DVTK edzője azt mondta, nagy volt a nyomás a csapaton, és úgy érezte, akár már 20 perc után is cserélhetett volna a gyenge teljesítmények láttán. Nem segített a horvát légió sem.

„Néha jó játék nélkül, egy egyéni villanással is lehet meccset nyerni, de most ez is hiányzott. Az egész bajnokság során ez a legnagyobb problémánk, sokszor 3-4 helyzet sem volt elég a gólszerzésre.

Nehéz mit mondani arra, hogy két-három olyan támadó is található a keretben, aki egy gólt sem lőtt egész tavasszal. A klubvezetéssel nem beszéltünk még a személyes jövőmről, de jelenleg a klub és a csapat sorsa a legfontosabb– nyilatkozta a horvát edző.

Végignézve a keret tagjain, a szerb Stefan Drazic és az albán Odise Roshi is magára veheti Zekic mondatait, mert előbbi mind a négy idénybeli gólját 2020-ben szerezte, míg Roshi még nem volt eredményes az NB I-ben.

A Diósgyőr az utóbbi években többször is pengeélen táncolt, most viszont már nehéz lesz megmenekülnie, mert ha a Honvéd vasárnap nyerni tud a már kiesett Budafok ellen, akkor a miskolciak jövőre a másodosztályban szerepelnek.

Fotó: -a-
Lap tetejére