RSS Feed

Korda György és Balázs Klári idilli házassága

Molnár Boglárka - 2021. 04. 30. 13:00:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Korda György és Balázs Klári idilli házassága

A házasok állítják, igazán nagy, heves veszekedésük sosem volt. Kisebb vitáik azonban a mai napig előfordulnak, melyek mindig egyetlen dolog miatt kerülnek felszínre.

Szinte idillinek lehet nevezni Korda György és Balázs Klári házasságát. Az előadók évtizedek óta alkotnak egy párt nemcsak a magánéletben, hanem a szakmában is, hiszen elválaszthatatlan énekpáros az övék. Házasságukat még a járvány sújtotta időszak sem tudja megtépázni, mindent együtt vészelnek át. „Nagyon örülünk, hiszen mindketten megkaptuk már az oltást. Gyurinak nem volt semmilyen mellékhatása, engem egy kicsit jobban kiütött. A biztonsági intézkedéseket ezután is szigorúan betartjuk. Gyuri például elment ultizni, de csakis maszkban. Az időnk nagy részében továbbra is tervezgetjük a koncerteket, fellépéseket” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Balázs Klári, akinek bár nagyon hiányzik a közönség, férjével harmóniában vészelik át a visszatérésig tartó időszakot.

 „Nem tudom felidézni, hogy lett volna nagy veszekedésünk. Mikor 30 évig velünk élt Klárika édesanyja, vele is csak egyetlen dolgon vitáztunk össze: méghozzá azon, hogy nem készített nekem töltött paprikát. Vitázni Klárikával is szoktunk. Mindig egyetlen dolgon, hogy milyen hangnemben énekeljünk el egy-egy dalt” – mondta Korda György, aki feleségével az RTL Klub ’Nagy szám’ című műsorában a ’Szeress úgy is, ha rossz vagyok’ című dalt adta elő. „Van ebben egy kis életfilozófia, utalva arra, hogy mindig szeressük egymást. Ugyanakkor egy kis története is van a dalnak. Mikor megjelent a lemezünk, amin ez a dal volt, valahogy nagyon gyorsan kijutott Ausztráliába, ahova többször mentünk fellépni. Pont akkor, a megjelenéskor mentünk ki ismét. Mikor felléptünk, a közönség már kívülről fújta a dalt és nem értették, hogy mi miért vagyunk ledöbbenve. Hihetetlen volt, hogy itthon alig jelent meg a lemez, de a tengerentúlon már slágerekként énekelte velünk a közönség a friss album dalait is” – emlékezett vissza a Sláger Reggelben Balázs Klári. 

Fotó: nlcafe.hu
Lap tetejére