RSS Feed

Visszatérnek a korántsem mintaapák

M. A. - 2021. 04. 28. 8:00:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Visszatérnek a korántsem mintaapák

Meglepő események, váratlan fordulatok, van mit várni a Mintaapák rajongóinak. A sorozatnak érkezik a harmadik évada, de előtte még, május 10-től a TV2 képernyőjére kerül a második évad befejező részei.

Május 10-én visszatérnek a képernyőre a nem éppen mintaapák, akiknek a népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a Google nemrég nyilvánosságra hozott kutatása. A 2020-as keresési trendekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket a legjobban a tavalyi évben. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le. Magyarországon a Mintaapák szerepelt tavaly a leggyakrabban a sorozat-keresések között.

 

A második évad befejező epizódjaiban kiderül Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatuk végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

 

Az apák mellett újabb kiváló színészekkel és tehetséges gyerekszereplőkkel találkozhatnak a sorozat követői. És abban is biztosak lehetünk, hogy lesz még néhány meglepetés mielőtt Miki, Géza, Szabi és Tamás, azaz Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz

fejest ugranak a következő szezonba. Május 10-től Mintaapák minden hétköznap 19.40-kor a TV2 műsorán.


Fotó: Tv2
Lap tetejére