RSS Feed

Sváby András lefagyott

Regös Gábor - 2021. 04. 27. 8:28:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sváby András lefagyott

Érdekes szituáció volt a Heti Napló Sváby Andrással c. ATV-és műsorban. A műsorvezető egy gyógyszerész hölgy jelenlétében elvégzett egy gyógyszertárban is kapható kis eszköz segítségével egy covid-19 tesztet. Egy pillanatra lefagyott és meglepődött András, amikor a teszt nem mutatta ki a védettségét, illetve azt, hogy a szervezete ellenanyagot termelt.

Nyilván nem ezt az eredményt várta, mert láthatóan kiesett a “szerepéből”, amint egyébként nem lehet csodálkozni. Hiszen Sváby nem csinált eddig sem titkot, hogy őt már beoltották a Sinopharm által gyártott szerrel. Múlt héten elment egy komoly és profi laborba, ahol megvizsgálták a vérét, ami szintén benne volt a heti Naplóban. Ami szerint Andrásnak extra mennyiségű ellenanyagot termelt a szervezet, ami azt jelenti, hogy sikeresen védett lett a rettegett covid ellen. 
Fura jelenet volt, de a gyógyszerész egyrészt megerősítette, hogy szerinte az nem jelent semmit, hogy a teszt nem mutatja ki András védettségét, mivel a szervezet sejtes immunválaszát azt nem vizsgálja. Borítékolom, hogy az átlag nézőt azért ez biztos kicsit megzavarhatta, ahogy engem is mert akkor mire jó ez a covid-19 teszt, ha állítólag jól működik, de mégsem mutatja ki a vizsgált személy védettségét, akinek ezt egy profi labor már igazolta? No comment.


Fotó: -a-
Lap tetejére