RSS Feed

Nyit a Madách Színház

Kósa Melinda - 2021. 04. 25. 17:15:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nyit a Madách Színház

A Madách Színház Tetőteraszán a legnagyobb biztonságban várják a nézőinket május végétől. Online Színházukban Webber-művet mutatnak be magyarországi ősbemutatóként júniusban.

."Nagyon örülünk, hogy hamarosan újra személyesen fogadhatjuk közönségünket. A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon.

A Madách Színház az újranyitás mellett továbbra is várja nézőit Online Színházában. Júniusban újabb bemutatóra készülünk a Madách SzínpadON.

A Madách Színház magyarországi ősbemutatóként viheti színre online ANDREW LLOYD WEBBER egyik művét: júniusban SZIRTES TAMÁS rendezésében mutatjuk be a VASÁRNAP MONDD EL című produkciót a Madách Színház Online Színházában.

Terveink szerint május végén indul koncertsorozatunk a Színház Tetőteraszán, ahol legnépszerűbb művészeink musical-koncertekkel várják a nézőket. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb előadásait és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézzük majd fel.

Továbbra is nagyon fontos számunkra nézőink és munkatársaink egészsége. Mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink teljeskörűen rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, és a fokozott biztonsági intézkedések betartásával közönségünk felhőtlenül élvezhesse újra az Élő Színház varázsát.

Műsorunkat hamarosan meghirdetjük, és nagy szeretettel látjuk minden kedves nézőnket személyesen és a virtuális térben is."


 

Fotó: Mix
Lap tetejére