RSS Feed

LeBron Jamesnek is Tapsi Hapsi segít

M. A. - 2021. 04. 25. 8:00:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 LeBron Jamesnek is Tapsi Hapsi segít

LeBron James, a Bolondos dallamok sztárjai és egy intergalaktikus kosármeccs - minden, ami egy őrülten szórakoztató filmhez szükséges. Megérkezett a Space Jam Új kezdet szinkronos előzetese és a film készítői abban bíznak, hogy hamarosan a moziba is visszatérhetnek a nézők.

A Space Jam Új kezdet nyilvánosságra kerülő szinkronos előzetesében sok firkált sztár visszatér, hogy egy még náluk is nagyobb sztárnak segítsen, és mellékesen megmentsen egy kissrácot meg az egész világot.

 

A Space Jam Új Kezdetben LeBron James próbál bajba került fián segíteni, ám kénytelen belátni, hogy egyedül nem boldogul. Így jönnek a képbe régi barátaink, Tapsi Hapsi, bájos barátnője Lola nyuszi, Dodó kacsa, Speedy Gonzales és a többiek, akik vállalják, hogy egy mindent eldöntő kosármeccsen állnak ki az űrből érkezett gonoszok ellen.

 

A különleges filmhez különleges szinkron is jár: a legélesebb fülűek már az előzetesben felfedezhetnek néhány nagy meglepetést – mert a magyar változat sem fog sztárok nélkül maradni!

 

A film tervezett bemutató: 2021. július, de pontos dátum még nincs, a járványügyi helyzet miatt.

 


Fotó: InterCom
Lap tetejére