RSS Feed

Ételteraszok a bevásárlóközpontban is

M. A. - 2021. 04. 26. 8:07:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ételteraszok a bevásárlóközpontban is

Két új ételterasszal várja szombattól vásárlóit Budapest központi plázája. Az ételteraszokon, a bevásárlóközpont belső és külső tereiben, illetve az üzletekben is fokozott járványügyi intézkedésekkel teszi biztonságossá a vásárlást, étkezést és kikapcsolódást.

A Westend nem csak látogatói, hanem bérlői számára is biztonságos lehetőségeket kíván teremteni a járványhelyzet során. Szombattól ételteraszok nyílnak a Ferdinánd, illetve a Kabos (Váci út) bejáratoknál. 

 

A vásárlók biztonságosan fogyaszthatják el az éttermekben és kávézókban vásárolt ételeket és italokat. A bevásárlóközpont ezzel is segíti az élet újraindulását mind vásárlói, mind bérlői számára. Az asztalok és a székek a járványügyi előírások betartása mellett (azaz a vendégek közötti minimum másfél méteres távolságot tartva) lesznek használhatók, és ezeken a területeken is biztosítanak kézfertőtlenítőt. Emellett természetesen a bevásárlóközpont szabadtéri területtel rendelkező vendéglátó egységei is várják a látogatókat saját teraszaikon.

 

“Mindannyian látjuk és érezzük, hogy a járvány során mennyire nehéz helyzetbe kerültek a vendéglátóhelyek. Folyamatosan egyeztettünk és jelenleg is egyeztetünk az éttermek és kávézók üzemeltetőivel, így amint az időjárás, illetve a járványhelyzet engedi, lehetőségeinkhez mérten segítjük a vendéglátó egységeket a nyitásban. Ételteraszaink a beltéri ételudvar helyettesítőjeként működnek majd, így a bent megvásárolt ételeket és italokat az előírásoknak megfelelően a teraszon biztonsággal fogyaszthatják a vendégek. Bízunk benne, hogy ezzel a hozzánk látogatók is szívesebben választják a Westendet és bérlőinknek is segítünk, hogy a korlátozások után nagyobb forgalmat bonyolíthassanak” - mondta el Kovács Orsolya, a pláza marketingigazgatója.

 

A tetőkert kedvelőinek sem kell sokat várniuk a nyitásra. Május közepétől megújult külsővel, új funkciókkal, többek között szabadtéri edzőparkkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.


Fotó: -a-
Lap tetejére