RSS Feed

Pénteken indul a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Berkes Orsolya - 2021. 04. 06. 13:08:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pénteken indul a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Európa egyik legkomolyabb múltra visszatekintő összművészeti fesztiválja, a Budapesti Tavaszi Fesztivál péntektől tíz napon át közvetít változatos kulturális programokat. Április 9-18. között rendezi meg a Budapest Brand nZrt. a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivált.

Európa egyik legkomolyabb múltra visszatekintő összművészeti fesztiválja, a Budapesti Tavaszi Fesztivál péntektől tíz napon át közvetít változatos kulturális programokat. Április 9-18. között rendezi meg a Budapest Brand nZrt. a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivált. Az online programsorozat felidézi a négy évtizedes hagyomány egy-egy emlékezetes pillanatát, és bemutatkozási lehetőséget ad korunk jelentős alkotóinak – műfaji megkötések nélkül.


 A 90. születésnapját ünneplő Novák Ferenc Tata koreográfiája, Snétberger Ferenc és a Keller Kvartett Hallgatója, Bodó Viktor rendezése, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska Pilinszky 100 előadása és még számos színes és izgalmas program a garancia a fesztivál által képviselt minőség bemutatására.


Fotó: x
Lap tetejére