RSS Feed

Áprilisi tabella

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 04. 03. 12:12:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Áprilisi tabella

Addig is, amíg húsvétkor ismét pályára lépnek Németországban az első osztályú labdarúgóbajnokság stoplis legényei, lássuk, hogy mely egyesületek szerepelnek az élbolyban? Naná, hogy a bajorok 78:35-ös gólaránnyal! Tőlük négy ponttal hátrébb Gulácsi Péter lipcsei teamje!

Mint emlékezetes a magyar portás szászországi klubja legutóbb a Bielefeldet püfölte el gyöngéden (0:1). A tabellán előttük araszoló FC Bayern a VfB Stuttgartnak (4:0) tartott megalázó tornaórát. Köln-Dortmund 2:2. A Bundesliga sereghajtója a Schalke nem okozott csalódást, odahaza is nagyon kikaptak. Ezúttal a sikeres Borussia Mönchengladbach éleslövészeitől (0:3). Nyertek viszont Dárdaiék a Leverkusen ellen, immáron a tabella 14. placcára felkapaszkodva!

Legközelebb április 4-én lokálderbin randevúzik majd az FC Union és a szintén berlini Hertha BSC foci csapata. A Bundesliga 27. játéknapját eredetileg úgy tervezték, hogy pár száz (tesztelt) néző előtt vívnak majd csatát a fővárosi sportemberek, vagyis nem üres stadionban rohangásznak a fiúk. Ám az aktuális vírushelyzet miatt erre nem lesz mód! Az idén jobban szereplő Union együttese legutóbbi, márciusi meccsén (5:2) veszített az Eintracht Frankfurt ellen. Míg Dárdaiék nyertek, s nem is kicsit! Hertha BSC kontra Bayer Leverkusen 3:0. Kérdés ki, milyen formában lesz a következő két hónapban?

Fotó: - a -
Lap tetejére