RSS Feed

Szalai nagyon kapós

NS - 2021. 04. 01. 8:07:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szalai nagyon kapós

A Premier League harmadik helyén álló Leicester City megfigyelőt küldött a Magyarország–Lengyelország világbajnoki selejtezőre, melyen a Fener játékosának teljesítményét kísérték figyelemmel az angol klub részéről

A Leicester az utóbbi időben átállt a háromvédős felállásra, ám nemegyszer előfordult, hogy egy eredeti posztját tekintve középpályás szerepelt a védelemben. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az alapembernek számító Caglar Söyüncü a nyáron a Liverpoolhoz szerződhet, máris világossá válik, hogy Brendan Rodgers miért szeretne mindenképpen hátvédet igazolni. A Fanatik kiemeli, Szalai Attila az egyik legjobb megoldás lenne, hogy ballábas, fizikailag erős és a játékkészségei is nagyszerűek, mind előtérbe helyezik a többi jelölttel szemben.
Nem lesz azonban könnyű dolga az angol egyesületnek, a Fener ugyanis nem szeretné eladni Szalait, hacsak nem kap kivételesen jó ajánlatot – a török lap szerint ez legalább 25 millió euró lenne, s ha ezt hajlandó volna kifizetni a Leicester, úgy Szalai válna minden idők legdrágább magyar labdarúgójává.
A Fanatik végezetül megjegyzi, hogy a Fenerbahce az Európa-bajnokság előtt biztosan nem tárgyal az érdeklődőkkel – ez igaz a szintén kapós Ozan Tufan és Altay Bayindir esetére is –, ugyanis abban bíznak, hogy a nyári kontinensviadal még feljebb emeli a játékosok árát.


Fotó: -a-
Lap tetejére