RSS Feed

Online fesztivált rendez a HUBBY

mti - 2021. 03. 30. 17:34:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Online fesztivált rendez a HUBBY

Háromnapos online gyerekkönyv-fesztivált rendez a HUBBY - Magyar Gyerekkönyv Fórum április 2. és 4. között. Péntek és vasárnap között több mint 10 magyarországi kiadó, köztük a Csimota Kiadó, a Scolar Kiadó, a Kolibri Kiadó és a Móra Könyvkiadó mutatja be gyerekeknek szánt kiadványait az interneten keresztül.

Az online gyerekkönyv-fesztivál részeként vasárnap Szekeres Nikoletta, a Hubby - Magyar Gyerekkönyv Fórum elnöke és Pacskovszky Zsolt szerkesztő-műfordító beszélget az idei Astrid Lindgren Emlékdíjas szerző, a francia Jean-Claude Mourlevat Zebulon, avagy bűntény a Borzoló Borzollóban című, gyerekeknek írt krimijéről.
    Ugyancsak vasárnap, Nagy Boldizsár, a Móra Könyvkiadó LOL sorozatának szerkesztője mutatja be a Csajoknak kötelező című kötetet, amelynek szerzői a Szex és New York film írója, Candece Bushnell és a Pushcart-díjra jelölt Katie Cotugno.
    A közvetítéseket és a részletes programot a HUBBY - Magyar Gyerekkönyv Fórum közösségi média oldalán lehet megtekinteni - írja a közlemény.


Fotó: -a-
Lap tetejére