RSS Feed

Televíziós produkció készül Jézus passiójából

M. A. - 2021. 03. 28. 8:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Televíziós produkció készül Jézus passiójából

Hollandia, Anglia és az Egyesült Államok után 2021 áprilisában Budapestre is megérkezik a The Passion, a világ talán legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház. A Jézus szenvedéstörténetét valósághűen, de mégis könnyen értelmezhetően bemutató nemzetközi zenés televíziós formátum már nézők millióit hódította meg világszerte.

A TV2 április 4-én, Húsvét vasárnap élőben közvetít. A Jézus szenvedéstörténetét valósághű, de mégis könnyen értelmezhetően bemutató nemzetközi zenés televíziós formátum már nézők millióit hódította meg világszerte élőben és a televíziók előtt is.

 

A hazai változat a MannaFM 98.6 megbízásából Herendi Gábor - a Valami Amerika és Kincsem alkotójának - rendezésében készül, melyben neves hazai előadók - mint Stohl András, Brasch Bence, Rudolf Péter, Sena Dagadu és Szolnoki Péter - közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét.

 

A The Passion egyedülálló lehetőséget nyújt minden nézőnek, hogy az anyanyelvükön megszeretett dalok új értelmezést nyerjenek és új nézőpontokkal, új felismerésekkel gazdagodjunk az egymáshoz való viszonyunkról, hitről, bizalomról, nyitottságról és az elfogadásról: vagyis a közös dolgainkról.

 

A “The Passion” egyszerre nyújt érdekes, de nyugodt kikapcsolódást és egy lehetőséget, hogy elmélyedjünk a mindannyiunk által ismert történet tanulságain. A rendező, a szervezők és Stohl András, a műsor házigazdája vár mindenkit  TV2 képernyője elé április 4-én este. A járványhelyzetre való tekintettel a “The Passion” idén nézőközönség nélkül, a Városligeti Műjégpálya területén felépített óriás díszletben kerül megrendezésre televíziós kamerák előtt, melyet a csatorna élőben közvetít.

 


Fotó: The Passion
Lap tetejére