RSS Feed

Tragédiákból született a rockcsapat új albuma

M. A. - 2021. 03. 27. 17:00:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tragédiákból született a rockcsapat új albuma

Megérkezett az Evanescence The Bitter Truth című új albuma, amely 10 év után az első lemez csupa új dallal. Visszatérve a zenekar gyökereihez, az új album egyszerre tükrözi az együttes életében bekövetkezett személyes tragédiákat.

A tragédiák, amik mellett sosem lehet szó nélkül elmenni. Amy Lee testvérének, és a basszusgitáros Tim McCord gyermekének elvesztése megrázta az egész csapatot. De másról is szól az album: a bolygó együttes tragédiáit, a faji egyenlőtlenség, a COVID és a gazdasági felfordulás sem marad el. De az élet sötétsége és keserűsége ellenére az album hangzatos üzenete a világosság: továbbmenni jobb, mint feladni.

 

2020 arra kényszerítette a bandát, hogy a tagok egymástól távól, egy eddig soha nem tapasztalt munkafolyamat során írják meg, és rögzítsék az album nagy részét. Az együttes természetesen visszatért a tőlük megszokott tüzes, epikus hangzáshoz.

 

 “Szeretném, ha az emberek erőt és reményt merítenének ebből a lemezből. Ami engem nagyon inspirál az életben, az olyan emberek, akik túljutottak a nagy akadályokon - túlélők. Bízom benne, hogy át tudjuk adni azt az érzést, hogy akkor is érdemes élni, ha a dolgok lehetetlenül fájdalmasak” – idézte Amy Lee szavait a Sony Music Hungray.

 


Fotó: Sony Music Hungary
Lap tetejére