RSS Feed

Appot kínál a Bon-Bon együttes

Sárréti Anita - 2021. 03. 28. 17:21:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Appot kínál a Bon-Bon együttes

A napokban debütált a Bon-Bon zenekar “Farsangi Funky” című daluk videóklipje, amiben felszabadultan bohóckodnak, mivel jelmezekben és álarcokban rögzítették az anyagot. A klip a Tom-Tom Stúdióban készült, a Bon-Bon zenekar teljes legénységével. A képi megvalósítás Farkas Péter munkája.

Szolnoki Péter úgy véli, az új dal bohókás hangulata mögött komoly gondolatok rejtőznek:
- Azon felül, hogy egy vidám hangulatú dalt és klipet szerettünk volna készíteni ebben a nehézségekkel teli időszakban, hogy egy picit eltereljük az emberek figyelmét a bajokról, a sorok közé mélyebb gondolatokat rejtettünk el.

Duba Gábor, a dal szövegírója a dal lényegét magyarázza el:
- A farsang arról szól, hogy jelmezt, maszkot veszünk magunkra, és másnak öltözünk, mint akik igazából vagyunk. Valójában mégis őszintébb, mint a hétköznapok, amikor a munkában, a magánéletünkben, a kapcsolatainkban sokszor másnak akarjuk mutatni magunkat, mint amilyen a valódi énünk. Mert éppen ez az érdekünk, mert azt gondoljuk, hogy erre van szükség, mert így jobbnak, többnek látszunk. Ha ebből a szempontból nézzük, akkor a farsang igazából az egyik legőszintébb, legfelszabadultabb ünnep, amikor elengedhetjük magunkat, vállalhatjuk, hogy játékosak, lököttek vagyunk.

Bon-Bon App a még jobb szórakoztatásért
A másik újdonságuk pedig egy saját zenekari applikáció, amivel Magyarországon először ők kedveskednek a rajongóiknak. 

Erről az egyedi alkalmazásról Török Tamás bővebben is mesélt:
- Magyarországon mi vagyunk az elsők, akik elkészítették a saját zenekari applikációjukat, ami ingyenes, és minden típusú mobilrendszerből elérhető. Ez egy közvetlen platform, ahonnan a rajongók értesítést kapnak a legújabb, velünk kapcsolatos hírekről és eseményekről. Szerencsére nagyon aktív és bátorító közönségünk van, akik ebben a helyzetben is támogatnak bennünket. Nagyon várjuk már, hogy élőben zenéljünk nekik.


Fotó: Bon-Bon
Lap tetejére