RSS Feed

Kisvárdán győzött a Puskás Akadémia

mti - 2021. 03. 02. 18:16:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Puskás Akadémia 1-0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.A várdaiak sorozatban harmadik bajnoki találkozójukat veszítették el, míg a tabella második helyén álló felcsúti együttes idegenben egymás utáni negyedik sikerét aratta.

    OTP Bank Liga, 24. forduló:
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)
-------------------------------------------------
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Bogár
    gólszerző: Knezevic (39.)
    sárga lap: Viana (9.), Prenga (70.), illetve Spandler (55.)

    Kisvárda:
    --------
Minca - Melnyik, Ene, Prenga, Zlicic - Hej (Leoni, 76.), Ötvös - Navratil (Sassá, 64.), Karabeljov (Camaj, 77.), Kovácsréti (Bumba, 64.) - Viana (Horváth Z., 68.)

    Puskás Akadémia:
    ---------------
Tóth B. - Spandler, Nunes, Meissner, Deutsch - Van Nieff, Urblik - Slagveer, Knezevic (Corbu, 78.), Komáromi (Kiss T., 65.) - Mance (Plsek, 84.)

    Nem túl nagy iramban, óvatoskodó játékkal kezdődött a mérkőzés, melynek első 20-25 percében a vendégek tűntek aktívabbnak, de igazán komoly gólhelyzetbe egyik fél sem került. A szünet előtt nem sokkal aztán előnyhöz jutott a Puskás Akadémia: az addig túlnyomó részt jól záró várdai védelem lemaradt Knezevicről, aki közelről, éles szögből nem hibázott.
    Fordulás után annyiban változott a játék képe, hogy az idő előre haladtával a felcsútiak egyre inkább feladták a támadások lehetőségét, és elkezdtek átállni a biztos védekezésre. A hajrához közeledve ők az eredmény megőrzésére törekedtek, a hazaiaknak pedig a lefújásig egyszer sem sikerült feltörniük a rivális védelmét.


Lap tetejére