RSS Feed

Faluvégi Rudolf Franciaországban kézilabdázik

mti - 2021. 02. 23. 18:52:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Faluvégi Rudolf Franciaországban kézilabdázik

A szezon végén távozik a TVB Stuttgart kézilabdacsapatától Faluvégi Rudolf. A 27 éves irányító kedden az M1 aktuális csatornának elmondta, Franciaországban folytatja pályafutását, ám amíg új klubja nem hozza nyilvánosságra, addig ő sem jelentheti be, melyik együttesnél.


    A magyar játékos elmondta, a stuttgarti klubvezetőkkel megvizsgálták a közös munka folytatásának lehetőségét, de ő nagyobb szerepre vágyik a csapaton belül, ezt pedig nem látta biztosítottnak a jövőben.
    Faluvégi Rudolf klubváltásában szerepet játszott az, hogy szeretne újra válogatott lenni.
    "Elnézve a válogatott januári világbajnoki szereplését, vagy a tavalyi világversenyt, nincs olyan magyar kézilabdázó szerintem, aki ne lenne szívesen része egy ilyen lelkes és fantáziadús csapatnak" - mondta a játékos, aki az új szakvezetés alatt még nem kapott lehetőséget, ugyanakkor tisztában van vele, hogy Németországban ő sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amivel "kirobbanthatatlan" lenne a nemzeti csapatból. "Bízom benne, hogy az új csapatomban megkapom majd azt a szerepet és bizalmat, valamint a számaim is alátámasztják majd azt, hogy esetleg újra meghívót kapjak a válogatottba".


Fotó: stuttgarter-zeitung.de
Lap tetejére