RSS Feed

Ez a közös Király Lindában, Majkában és Nagy Sándorban

Molnár Boglárka - 2021. 02. 23. 8:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ez a közös Király Lindában, Majkában és Nagy Sándorban

Az énekesnő, a műsorvezető-rapper és a színész is átesett már a koronavíruson, azonban a mai napig tapasztalják a szövődményeket. Most elmesélték, hogyan érzik magukat hetekkel a betegség után.

Nehéz időszakon van túl Király Linda (képünkön), Majka és Nagy Sanyi, akik mindegyike átesett már a koronavíruson. Az előadók most arról meséltek, miként élték meg mindezt és milyen szövődményekkel küzdenek. „Fizikálisan és mentálisan is nehéz időszak volt, elzárva mindenkitől, legyengülve. Az ízlésem és a szaglásom elment, egyszer be is lázasodtam. Sajnos a mai napig érzem a vírus utóhatását, vérnyomáscsökkentőt kell szednem. Bízom benne, hogy ez csak kúraszerű lesz, aztán helyreáll, de benne van a pakliban, hogy a vírus szövődményeként ez már így marad” – mondta Nagy Sanyi színész, akihez hasonlóan Király Linda is érzi a vírus utóhatását.

 „Már 3-4 hónap eltelt a betegségem óta, de még mindig nem úgy veszem a levegőt, ahogy előtte. Érzem a tüdőmön, a torkomban, sokkal jobban oda kell figyelnem, amikor énekelek. Ettől függetlenül jól vagyok, már edzek, nagy dózisú vitamint szedek és hangterápiára járok, hogy különféle gyakorlatokkal még jobban össze tudjuk simítani a hangokat” – árulta el Király Linda, akinek kollégája, Majka sem úszta meg szövődmények nélkül. „Két hétig voltam kórházban, de utána is még 3-4 hétig sz@rul voltam. Nagyon lassan kezdtem el újra mozogni, gyalogolni, aztán futni, ma már újra megy a napi 10 km is. Emellett elkezdtem futball személyi edzésre járni. Nem azért, hogy profi legyek, hanem hogy bírjam a kis sprinteket, az intervall edzést. Ha 2044-ben talán újra koncertezhetünk, fontos, hogy bírjam a szöveget és az ugrálást egyszerre a színpadon. Most ezen is dolgozom, hogy ez menjen” – tette hozzá Majka a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak. 

Fotó: -A-
Lap tetejére