RSS Feed

Bundesliga – visszaszámlálás

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 02. 20. 18:08:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bundesliga – visszaszámlálás

Három hónap van még hátra az első osztályú német labdarúgó bajnokságból. Május 22-én többek közt az FC Bayern kontra FC Augsburg rangadón izgulhat majd a közönség. Kérdés, hogy akkor már a stadionokban is szurkolhatnak-e a sportbarátok?

A 34. játéknappal záruló aktuális idény másik izgalmas kérdése, hogy milyen formát mutatnak majd a tavasszal a Bundesliga leggyengébb csapatai? A tabella utolsó helyein ugyebár a Hertha BSC, az Arminia Bielefeld, valamint a Mainz és a Schalke teamje idegeskedhet. Míg elől a müncheni és lipcsei klubok trónolnak! Ez annak ellenére így, van, hogy a hétvégén az Eintracht Frankfurt 2:1-re legyőzte az FC Bayernt!

S mi történt még februárban? A lúzer Bielefeldet három góllal fektette huszonkét vállra a VfL Wolfsburg (0:3). A Mainz is idegenben remekelt: dupán rezegtették meg a mönchengladbachi hálót (1:2). A Sport-Club Freiburg örömére a Schwarzwald-Stadionban alig volt szemtanúja szombati gurigázásuknak. Az ellenfél ezúttal az Union Berlin volt (0:1). Megérdemelten diadalmaskodott a fővárosi team!
Fotó: -a-
Lap tetejére