RSS Feed

Mr. Big is kihagyja a Szex és New Yorkot

M. A. - 2021. 02. 22. 13:00:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mr. Big is kihagyja a Szex és New Yorkot

Készül a Szex és New York folytatása, amit a rajongok közül nem mindenki vár kicsattanó lelkesedéssel. Ennek egyik oka, hogy sokak szerint már "túlhúzzák" az amúgy sem nagyon aktuális "szingli sztorit". A másik, hogy nagy nevek fognak hiányozni a filmből.

Az már az elején kiderült, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrell nem kíván részt venni a készülő produkcióban, de most arra is fény derült, hogy Carrie örök szerelme, Mr. Big sem fog visszatérni az évad erejére.

 

A színész, Chris Noth nem élt a lehetőséggel, hogy újra eljátszhassa a nőcsábász üzletembert. A PageSix információi szerint, az And Just Like That címet viselő rebootban, Carrie és Big házassága zátonyra futott, miután a szériát követő filmekben gondok adódtak a kapcsolatukban.

 

A tíz részesre tervezett évadot tavasszal kezdik el forgatni és várhatóan még idén bemutatják az HBO Max-on. Viszont arra még továbbra is lehet számítani, hogy más fontos karaktereket is nélkülözni kell a sorozatból, ám könnyen lehet, hogy újabb sztárok nevelődnek is az új szériából.


Fotó: -a-
Lap tetejére