RSS Feed

Amy Sharknak Ed Sheeran segített az új dalában

M. A. - 2021. 02. 22. 8:21:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Amy Sharknak Ed Sheeran segített az új dalában

A Sony Music Entertainment Australia és a Wonderlick Recording Company nagy hírt jelentett be: a nyolcszoros ARIA Award győztes Amy Shark megjelentette a Love Songs Ain't For Us című dalát Keith Urban vendészereplésével.

Ez a kiadvány Amy április 30-án megjelenő albumának egy újabb gyöngyszeme. A dal különlegessége, hogy Ed Sheerannel közösen írta, így egy meghatározó pillanat az énekesnő karrierjében.

 

A dalírásának egy lágyabb oldalát mutatja be, ahol elkalauzolja a hallgatót ebbe az álomszerű szerelmes dalba. Amy a következőket mondta az Ed Sheerannel való közös munkáról: „Ed megkérdezte tőlem, hogy szoktam-e dalokat írni a páromról. Én azt feleltem, igen, de a szerelmes dalok nem igazán nekünk valók. Ekkor elmosolyodott és azt mondta: ok, akkor ezt fogjuk tenni” – idézte az énekesnőt a Sony Music.

 

Amy-hez a Grammy-díjas Keith Urban is csatlakozott: „A dal olyan remek és időtlen, hogy szerettem volna találni egy kimagasló művészt aki csatlakozik hozzám. Keith annyira profi és világszerte elismert, így nem volt kérdés, hogy ő a megfelelő ember” – árulta el Amy.

  


Fotó: www.nme.com
Lap tetejére