RSS Feed

Megműtötték a prosztatarákos Forgács Gábort

nlc.hu - 2021. 02. 21. 17:18:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megműtötték a prosztatarákos Forgács Gábort

Közel egy éves harc után végre jó hírekről számolt be Forgács Gábor a Blikknek, hiszen nemrég megműtötték, és most már jól érzi magát, ahogy ő fogalmazott: végre rendben van, és otthon élvezi az életet. Decemberen Forgács azt nyilatkozta, ha a januári operációja sikerül, akkor boldog lesz, mert lesz még pár szép éve.

A 73 éves színésznél  tavasszal prosztatarákot diagnosztizáltak, és több komoly műtét után egy ideig az életéért küzdött. Többször kellett visszamennie a kórházba, és ugyan javult az állapota, de hónapokig a testéből kivezetett csövek nehezítették a hétköznapjait. Most egy hétórás műtét várt rá.

„Tényleg nem akarok haknizni az állapotommal, de egyszerűen képtelenség ennyi üzenetre egyenként válaszolni. Szóval itt szeretném megüzenni mindenkinek: köszönöm, jól vagyok és jelenleg tünetmentes! Igaz, a rák olyan, mint egy szenvedélybetegség, mindig is kísérti az embert, de bizakodó vagyok” – idézi a lap a színészt, aki már a szinkronstúdióknak is jelezte: újra tud és akar is dolgozni.

Egy ilyen nehéz év után persze azt gondolnánk, tele van egyéb más tervekkel is, de Forgács elárulta, ő már semmi nagy dologra nem vágyik.

„Hetvenhárom éves vagyok, én már tényleg mindent megéltem és elértem, amit szerettem volna. Most már csak egyetlen vágyam van. Mégpedig, hogy megérjem azt, hogy újra maszk nélkül átölelhessem az én drága kislányomat és az unokáimat. Erre ugyanis egy éve nem volt példa – mondta Forgács, aki betegsége során nagyon lefogyott: az egykor 104 kilogrammot nyomó színész súlya mára 82 kiló. Bizakodik abban, hogy hízókúrája sikeres lesz párja finom főztjeinek köszönhetően.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt
Lap tetejére