RSS Feed

Palya Bea kicsattan a boldogságtól

habostorta.hu - 2021. 02. 20. 8:17:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Palya Bea kicsattan a boldogságtól

Párkapcsolati online előadás-sorozatot indít Palya Bea. Az énekesnő három éve vált el a férjétől, akitől két kislánya született, s azóta rengeteget dolgozott önmaga rendbetételén. Ez olyan tapasztalat volt számára, amiről úgy gondolja, másoknak is beszélnie kell, ezért úgy döntött, online előadásokat, úgynevezett webináriumokat indít, hogy így segíthessen a pároknak.


– A válásom is tulajdonképpen ennek a belső munkának volt „köszönhető”, hiszen rengeteget foglalkoztam azzal, ki vagyok és merre haladok. Lassan rájöttem, hogy a volt párommal nem egy az utunk, és ezt mindketten így láttuk. Azóta is rengeteget dolgoztam magamon, mert hiszek benne, hogy először mindenkinek önmagában kell rendet tennie. A párok támogathatják egymás gyógyulását. Mára felnőttebb lettem, nagyobb felelősséget vállalok és jobban tudom szabályozni önmagam – kezdte a Blikknek Palya Bea, aki azt is elárulta, amikor túljutott a válásával kapcsolatos gyászon, tudatosan olyan partnert keresett, aki vele tart ezen az önismereti úton.

Noha új párjáról egyelőre nem sokat árul el, végre teljesnek érzi magát a kapcsolatában is.

– Egy poszt után írt rám ő, ez az éles elméjű kutató, informatikus. Beszélgettünk, és bármit mondtam, azt felelte: „ez nagyon érdekes, mondd tovább”. Azóta is ez az elfogadás, kíváncsiság mozog köztünk. Tudatosan dolgozunk azon mindennap, hogy a kapcsolatunk, a szexualitásunk kiteljesedett legyen, és mindketten dolgozunk magunkon is. Mindennap kijelölünk egy bizonyos kapcsolati időt, amikor nincs telefon, gyerekek, tehát, ami elvonja a figyelmünket. Ez a mi időnk: beszélgetünk, megmasszírozzuk egymást vagy épp jöhet a szívbéli szexualitás. Minél többet vagyunk együtt, annál többet szeretnénk egymásból, ez felemelő, szabad érzés, ezt adja az érett kapcsolat. Rengeteg kérdést kapok a hallgatóimtól, nézőimtől a kapcsolatokra és szexualitásra vonatkozóan. Ezért indítok egy webináriumsorozatot erről – tette hozzá az énekesnő, aki azt mondja, 8 és 4 éves lányai, Lili és Panni is megszokták már, hogy videókat készít. – Egy válás gyerekekkel különösen nehéz. Nekem is le kell válnom az előző kapcsolatról, ez nagy lelki munka, magamat is meg kell tartanom, mindeközben ott kell lennem a gyerekeknek is. Sokat segíthet a leválásban egy képzeletbeli párbeszéd vagy levél az exnek. Ezt nem is kell elküldeni, az a fontos, hogy őszintén kitárjuk az érzéseinket.

Szerelmével dolgoznak

Noha Bea egyelőre nem mutatja meg a szerelmét a nyilvánosságnak, azt nem zárta ki, hogy a február 20-án induló webináriumsorozatában feltűnik majd, sőt, később közös előadásokat is terveznek. – Az első előadás témája a korábbi kapcsolatról való leválás, de a későbbiekben több témát is érintünk majd, így természetesen szóba kerül a szexualitás is. Mivel nagyon sok minden kettőnkről is szól, beszéltünk már róla, hogy a későbbiekben közösen tartunk előadásokat, de lehet, hogy már most odaül mellém – mondta Palya Bea.

Fotó: -a-
Lap tetejére