RSS Feed

Bata Éva kisbabát vár

femina.hu - 2021. 02. 20. 12:27:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bata Éva kisbabát vár

Bereczki Zoltán és Bata Éva első gyermeküket várják. A gólyahírt megerősítette a színész menedzsere. A színésznő túl van a kritikus első három hónapon, lassan már látható, hogy babát vár.

- Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog, és mindenki nagyon jól van - mondta szűkszavúan Ferenczi Orsolya a Blikknek, de részleteket nem szeretett volna elárulni. A napilap informátora szerint a színésznő túl van a kritikus első három hónapon, lassan már látható, hogy babát vár. 

- Minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén.Bereczki Zoltán és A mi kis falunk Tecáját alakító színésznő a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt egymásba szerettek. A 44 éves sztár a válása után nyolc évig teljesen egyedül élt, és amikor a Rúzsa Magdival előadott Csillagtérkép című száma született, éppen próbált túllépni egy szakításon.

A dalnak a színész írta a zenéjét, Palya Bea pedig a szövegét, és az énekesnő boszorkányos módon azt jósolta Bereczkinek, a szerzemény sorsfordító lesz az életében. Így is lett: a dalt 2018 decemberében írták meg, és 2019. január 14-én találkozott Bata Évával.

- Éva támogat, a bizalmasom, és az értékrendünk is tökéletesen egyezik. Az a dátum megváltoztatta az életemet. Azt hiszem, hogy akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nem csak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem. Persze, az ember visszamenőleg nagyon okos tud lenni - vallotta be a színész a Hot! magazinnak tavaly novemberben.

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére