RSS Feed

LeBron James - 17. All Star-gála

mti - 2021. 02. 19. 9:08:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

LeBron James - 17.  All Star-gála

Összeálltak a kezdőcsapatok az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-mérkőzésére, amelyet március 7-én Atlantában rendeznek. Az NBA honlapjának beszámolója szerint a Keleti főcsoport válogatottjának ötösébe az előző két szezon legértékesebb játékosa, Jannisz Antetokunmpo (Milwaukee Bucks), valamint Bradley Beal (Washington Wizards), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Joel Embiid (Ph

    A Nyugati főcsoportot LeBron James (Los Angeles Lakers) vezeti, aki sorozatban 17. alkalommal lesz ott a gála kezdőcsapatában, ezzel tovább javítva rekordját. Jamesnél csak Kareem Abdul-Jabbar (19) és Kobe Bryant (18) lépett pályára több All Star-gálán. A címvédő vezére mellett ott lesz a csapatban a háromszoros bajnok, kétszeres MVP Stephen Curry (Golden State Warriors), a szlovén Luka Doncic (Dallas Mavericks), a szerb Nikola Jokic (Denver Nuggets), valamint Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers).
    A kezdő ötösöket a szurkolók, valamint a média és az NBA-játékosok összesített szavazatai alapján állították össze. A nézőké ötven százalékot számítottak, míg az újságírók és a társak voksai adták a szavazatok másik felét. A legtöbb szavazatot LeBron James kapta, 5 922 554 rajongó követelte őt a kezdőbe. Keleten Durant lett a legnépszerűbb, így ők lettek a csapatkapitányok, és választhatják ki március 4-én élő adásban csapataik többi tagját.


Fotó: -a-
Lap tetejére