RSS Feed

A Dinasztiákkal tiszteleg a Fővárosi Nagycirkusz

M. A. - 2021. 02. 18. 17:47:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Dinasztiákkal tiszteleg a Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák című előadása a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A február 13. és április 18. között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség.

Összesen több mint 70 kiváló hazai artista lép majd a porondra, amit a közönség ezúttal online követhet. Fellép többek között a Porond Ifjú Csillaga-díjas, Guinness-rekorder Richter Kevin és csoportja új deszkaszámával, a Weiss Jr. csoport fliegende produkciójával, a Donnert, Richter és Ádám cirkuszi dinasztiák tagjai pedig közösen adnak elő egy lovasakrobata számot.

 

A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz, a levegő-, zsonglőr-,akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya-, handstand és illúziószámok mellett pedig az állat és ember közötti feltétlen bizalmat és szeretetet papagáj- és kutya számok mutatják be.

 

A nevetésről tapasztalt bohócaink gondoskodnak. A műsor rendezői, a Silver Power, antik héroszokat idéző emelőszámukkal kápráztatják majd el a közönséget.

 


Fotó: Puskel Zsolt / Port.hu
Lap tetejére