RSS Feed

Szenvedélybetegeket támogat a Quimby új koncertfilmje

M. A. - 2021. 02. 19. 17:29:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szenvedélybetegeket támogat a Quimby új koncertfilmje

A Quimby plusz-mínusz koncertfilm egy baráti összefogás eredménye. A felépülésére koncentráló, az évet a zenekarban rehabilitációja miatt kihagyó Kiss Tibi távollétében a Quimbyhez közel álló zenészbarátok egészítették ki a csapatot. A koncertfilm egy napon át lesz elérhető az interneten.

A koncertfilmet a soroksári Csend Stúdióban rögzítették közönség nélkül. Tizennégy dal látható és hallható benne, valamint beszélgetések a résztvevőkkel. A koncertfilm dalainak felén Varga Livius és Kárpáti Dódi áll a mikrofon mögött, a másik felét vendégek énekelték fel.

 

Köztük volt Pásztor Anna és Pásztor Sámuel (Anna & The Barbies), Bodor Áron (Esti Kornél), Lukács László és Sidlovics Gábor (Tankcsapda), valamint Papp Szabolcs (Supernem).

 

„Örömzenélés volt, óriási élmény, mindenki élvezte" – idézte Sidlovics Gábort az MTI. A vendégek elmondták: csak egy dalt nem mertek bevállalni, a Quimby himnuszának számító Most múlik pontosant.

 

A Quimby plusz-mínusz koncertfilm február 27-én 20 órától másnap 22 óráig tekinthető meg a jegy.hu oldalán. A jegy megvásárlásával a néző a Mérföldkő Egyesület Rehabilitációs Otthon munkáját segíti. Gerdesits Ferenc dobos megjegyezte: az érintettség miatt nem akarták közvetlenül azt az intézményt támogatni, ahol a frontember felépülése zajlik, ez hasonló profilú.

   

Az együttes úgy érzi a mostani helyzetben irreális lenne turnéról beszélni, de egy-két koncertet talán meg lehet majd tartani Kiss Tibi nélkül is.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére