RSS Feed

A Bridgeton családot könyvben sem lehet megunni

M. A. - 2021. 02. 19. 9:10:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Bridgeton családot könyvben sem lehet megunni

A Bridgeton családból sosem elég! A Netflix sorozat a könyvek népszerűségén is sokat lendített, így már örülhetünk Julia Quinn: Tisztességes ajánlat - A Bridgerton család 3., új kiadásának is.

Sophie Beckett nem is álmodta volna, hogy bejuthat Lady Bridgerton álarcosbáljára, és ott a mesebeli herceg várja! Bár gróf leánya, Sophie-t gonosz nevelőanyja szolgálósorba kényszerítette. De ezen a bálon a fess és elképesztően szép Benedict Bridgerton ölelésében keringőzve hercegnőnek érzi magát.

 

Sajnos azonban a varázslatnak éjfélkor véget kell érnie. Ki ez a páratlan hölgy? A varázslatos báli éjszaka óta Benedict Bridgerton másra sem tud gondolni, mint a ragyogó jelenségre, aki ezüstszín ruhában jelent meg a bálon, és aki miatt vakká vált más nők szépsége iránt... talán csak egy szép, és furcsán ismerős szobalány iránt érez vonzalmat, akit a legkínosabb helyzetből szabadít ki.

 

Megfogadta, hogy megkeresi a titokzatos ezüstruhás hölgyet, de a szép és kedves szobalány közelségében ez a fogadalma gyengének bizonyult. Ha neki adja szívét, vajon eljátssza-e esélyét a mesébe illő szerelemre?

 

A könyv a Gabo Kiadó jóvoltából már megjelent, és online is megvásárolható.

 

 

 


Fotó: GABO Kiadó
Lap tetejére