RSS Feed

A plasztika mellett döntött a Zorall gitárosa

Molnár Boglárka - 2021. 02. 15. 17:00:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A plasztika mellett döntött a Zorall gitárosa

Lévai Hangyássy László, azaz ’Hangya’ nem titkolja, hogy egy gyerekkori arcbénulás nyomait plasztikai beavatkozással tüntette el. Bár több korrekciót nem tervez, egyetért azzal, hogy a férfiaknak is belefér egy kis "frissítés".

Futótűzként söpört végig a hír, miszerint Pachmann Péter nyitott lenne egy, az arcát célzó plasztikai beavatkozásra. A műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba mindezzel kapcsolatban. „Nem tudom, hogy egyáltalán sor kerül-e ilyenre, azt viszont fenntartom, hogy ezek a beavatkozások nem csak a nők privilégiumai. Korán reggel kelek a munka miatt minden nap, ezáltal általában fáradtabb a tekintetem. Egyszer kipróbáltam egy botox tartalmú arckrémet, ami segített a karikáimon, de ennél nem mentem tovább. Nem szántam rá magam semmilyen beavatkozásra, de ha megtenném csak annyit korrigáltatnék, hogy a tekintetem kicsit frissebb legyen” – mondta a műsorvezető, akinek szomszédja, Lévai Hangyássy László, a Zorall gitárosa már át is esett egy ilyen beavatkozáson

. „Egy gyerekkori arcbénulásból fakadólag – pláne így 50 felett – már annyira megereszkedett a bőr, hogy úgy döntöttem, javíttatok rajta. Évekig vaciláltam, hogy megtegyem-e ezt a lépést vagy sem, de mivel már tévézni is szinte csak úgy tudtam, ha a szemhéjam feljebb húzom ezért úgy döntöttem, hogy megcsináltatom” – mondta a zenész, akinek szemhéját korrekciózták, melyet nem bánt meg. „A végeredmény még jobb lett, mint amit vártam. Olyan ez, mint mikor egy autómodellt nem szeretne lecserélni a gyártó, ezért inkább csak frissítik azt. Velem is valami hasonló történt. Szerintem nem szabad túlzásba esni, ne akarjunk 50 évesen 20-nak kinézni, de ennyi "frissítés", egészséges keretek között belefér” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Lévai Hangyássy László. 


Fotó: rockbook.hu
Lap tetejére