RSS Feed

Bundesliga tabella

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 02. 15. 16:55:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bundesliga tabella

A múlt héten Katarban „nyári” kirándulást tett és Klub-Világbajnokságot nyert müncheni stoplis brigád e napokban is stabilan vezeti a német első osztályú ligát. Az FC Bayern mögött a második legerősebb team az RB Leipzig: sikereikben a Gulácsi-Szoboszlai magyar párosnak is főszerep jut 2021-ben.

Az öreg motoros és az új fiú egyaránt lelkesen védenek, támadnak! Gólarányuk jelenleg 37:18. Vagyis Péter hálóját már másfél tucat alkalommal rezegtették meg az ellenfelek. Legutóbb a 21. játéknapon Lipcsében 2:1-re nyertek az Augsburg ellen. Nem csoda - Gulácsi Közép-Európa egyik legjobb portása! A Bundesliga harmadik placcán a VfL Wolfsburg tanyázik 32 lőtt és 19 kapott góllal. A hetedik helyen a 260 ezer lakosú, nyugat-németországi Mönchengladbach első osztályú labdarúgó csapata. Hamarosan ezer kilométert repülőzhetnek a magyar fővárosba. 

Hiszen február 24-én az északrajna-vesztfáliai focisták a Manchester Cityvel lépnek majd pályára. A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének a helyszíne a  Puskás Aréna lesz! A Bundesligában az Union Berlin a kilencedik, míg a másik – Dárdai Pál vezette – Spree-parti team, a Hertha BSC csak a 15. De az már-már siker, hogy a hétvégén Stuttgartban (a 10. helyen veszteglő) házigazdákkal döntetlent (1:1) értek el. Hajrá Hertha!
Fotó: -a-
Lap tetejére