RSS Feed

Feleségével forgat a Barátok közt színésze

M. A. - 2021. 02. 15. 8:50:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Feleségével forgat a Barátok közt színésze

Tihanyi Tóth Csaba valóságos örömmámorban úszott, amikor megtudta: a Barátok közt sorozatban a saját feleségével fog együtt játszani. Ritka, hogy családtaggal szerepeljen valaki, de a színésznek ehhez már harmadszor van szerencséje.

Novák Laci magánélete az utóbbi időben nem volt felhőtlen; elvált a feleségétől, és nehezen tudott kilábalni a hullámvölgyből.  Azonban most feltűnt egy gyönyörű hölgy, Nótás Teri, aki teljesen elvarázsolja, és még az is lehet, hogy meggyógyítja a szívét.

 

„Nagyon ritkán fordul elő, hogy családtag szerepel a sorozatban, ám ez velem most már harmadszor történt meg. Még a kezdetekben az édesapám tűnt fel néhány jelenetben, pár éve a kisfiam, Nimród - az unokámat alakította -, most pedig a feleségem, Rita. Úgy érzem, ezzel felkerül a korona a Barátok köztben töltött majdnem 23 évemre. Bár egyáltalán nem ritka, hogy együtt szerepelünk, hiszen a saját társulatunkkal, operett és táncdal műsorunkkal hosszú évek óta járjuk az országot – amikor épp nincs járvány –, de még soha nem forgattunk együtt. Jobban izgultam, mint eddig bármikor” – mondja nevetve Tihanyi Tóth Csaba. 

 

A színész felesége, Bognár Rita nem csak színházi, de televíziós közegben is otthonosan mozog, hiszen sokáig volt egy vidéki csatorna műsorvezetője, azonban sorozatban még sosem játszott.

 

„Egyáltalán nem számítottam a felkérésre, óriási meglepetés volt számomra. Úgy gondoltam, hogy nem jelent nehézséget énekesnőt alakítani. Azonban amikor megláttam a forgatókönyvet, és kiderült, hogy nem csak énekelni, hanem csábítani is kell, akkor nagyon megdöbbentem. Otthon Csabival sokat próbáltunk, ellátott jó tanácsokkal, mindezek ellenére nagyon izgultam az első forgatási napon” – mesélte Rita, aki mindent összevetve nagyon örül, hogy részt vett ebben a „kirándulásban”.


Fotó: Barátok közt
Lap tetejére