RSS Feed

Megható dalt készített Pink a kislányával

M. A. - 2021. 02. 14. 17:24:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megható dalt készített Pink a kislányával

Közös dalt adott ki Pink és kislánya, Willow Saga Hart. Az énekesnő Valentin-nap alkalmára időzítette a dal megjelenését. Nem véletlen, mert egy igazi, szívből jövő ölelésnek szánta. A 41 éves énekesnő és 9 éves kislánya a “Cover Me In Sunshine” címet adta a dalnak – adta hírül a Sony Music Hungar

 “Az elmúlt év olyan sokféle volt számunkra. Szomorú, magányos, félelmetes. Emellett csendes, és nagyszerű tanár is. Willow és én a zenében találtunk nyugalmat, ezért kiadtuk ezt a dalt, bízva abban, hogy másoknak is elhozza a kedvességet, a napfényt és a nyugalmat” – nyilatkozta a háromszoros Grammy-díjas énekesnő.

 

Pinket 2000 óta a legsikeresebb énekesnők között tartják számon. Eredetileg a Choice nevű lánycsapat tagja volt, majd 1995-ben a LaFace Records szóló felvételi szerződést ajánlott fel neki. Első albuma, a Can’t Take Me Home (2000) és első kislemeze, a There You Go Rhythm and blues stílusú volt, a LaFace Recordsnál jelent meg és csak mérsékelt sikert aratott. A második kislemeze már azért jobban alakított. A Hot 100-ban a 4. lett, a Most Girls. A következő kislemeze a You Make Me Sick ami már rosszabbul teljesített.

 

2001-ben Christina Aguilera, Mya és Lil' Kim társaságában énekelte fel a Lady Marmalade című dalt, amely világszerte az élvonalba juttatta, és amiért megkapta első Grammy-díját, azóta pedig nem csak a szakma, hanem a közönség kedvence is lett.

 

 


Fotó: Sony Music Hungary
Lap tetejére