RSS Feed

Hogyan legyünk celebek?

Dalia László - 2021. 02. 05. 8:00:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hogyan legyünk celebek?

Néha úgy érzem, hogy a magyar foci pályákon uralkodó tespedtség és kilátástalanság kezd eluralkodni más színpadokon is, például a magyar énekesnők nem a magas C-t akarják kiénekelni vagy legalább Janis Joplint utolérni a Mercedes Benz akapella előadásában, inkább egymás lealázásában futnak versenyt.

Tóth Gabi jeles celeb, már azt is tudjuk, hogy milyen terhesnek lenni, majd anyának, majd lefogyni, de ez még elmegy a bulvárlapokban, akit ez érdekel, kövesse az énekesnő meglehetősen egyhangú és unalmas életét. Ám ő nem éri be ezzel, egy zárt Facebook csoportban osztogatja a szakmabelieket és ha valaki visszaszól, mint most Tóth Andi, akkor közli, hogy "ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni..."

Mi is történt? Tóth Andi néhány nappal ezelőtt megosztott egy fotót az Instagram oldalán, amin kávézás közben látható, egy tequila reklámot átdolgozva, tejhabos szájjal. Valószínűleg ez verte ki a biztosítékot Tóth Gabinál, aki a Facebook-csoportban osztotta meg Andi fényképét a következő felütéssel: „Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen.... bravo... jó üzenet a fiataloknak... imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.”

Tóth Andit persze felháborította a bejegyzés, de a kolléganő ezt nem értette: "Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így..."

Tóth Gabi, amint közszereplők feladatairól tart előadást, s közben spermáról álmodik? Hát, egy analízis nem ártana és némi önkontroll. Erre írta Baukó Éva, hogy az ne írjon efféléket, aki rendszeresen kiteszi a melleit, bár lehet, hogy azt egy közszereplőnek lehet? Tóth Gabinak amúgy is különös fogalmai vannak a közszereplésről, hiszen a minap rúgatott ki egy embert, aki beszólt neki. Hallgatni kéne egy kicsit, hagyni az ostoba celeb szerepet és inkább jobban énekelni.

Fotó: -a-
Lap tetejére