RSS Feed

Zayn ismét zajong: 3.6 milliárd megtekintés

M. A. - 2021. 01. 13. 9:24:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Zayn ismét zajong: 3.6 milliárd megtekintés

Megjelent ZAYN legfrissebb Vibez című dala, és a hozzá tartozó videóklip. Az új szerzemény a második kislemez az énekes január 15-én megjelenő Nobody Is Listenin című albumáról.

A klipben - melyet Ben Mor és London Alley készítettek - ZAYN-t láthatjuk különböző színházi díszletek között utazva, melyek organikusan következnek egymás után. A videón a néző szerepében is feltűnik a művész, amint a közönség szemszögéből figyeli a színpadon zajló eseményeket. ZAYN lenyűgöző videókollekciója, melyhez most a ”Vibez” is csatlakozott, már 3,6 milliárd megtekintés fölött jár a YouTube-on.

 

A ”Vibez” a sztár legutóbbi kislemezét a ”Better”-t követi, amely több mint 105 millió streamelést mondhat magáénak ezidáig, videóklipje a megjelenés napján 10 perc alatt 500.000 megtekintésnél járt. ZAYN ”Mind of Mine” című debütáló albumával egyszerre vezette az amerikai és az angol lemezeladási listát, ezzel ő lett az első férfi szóló előadó akinek ez sikerült. Az lemez legnépszerűbb dala, a ”Pillowtalk” 68 országban vezette a slágerlistákat, nemrég pedig fellkerült a Billboard ”Dalok, amelyek meghatározták az évtizedet” listájára is.

 

A 28 éves angol énekes és dalszerző még 2010-ben jelentkezett a The X Factor tehetségkutatóba, ahol más résztvevőkkel együtt a One Direction fiúegyüttes része lett. 2015 márciusában hagyta el az együttest és aláírt az RCA Recordshoz. Azóta a hatalmas zenei sikerek mellett ZAYN a zene egyik legnagyobb divatikonjává vált. A Highsnobiety-től a Vogue-ig minden nagyobb magazin borítóján találkozhattunk már vele és együtt dolgozott Taylor Swifttel és Sia-val is.

 

 

 

 

 


Fotó: Sony Music Hungary
Lap tetejére