RSS Feed

Légből kapott szerelem

M. A. - 2021. 01. 12. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Légből kapott szerelem

Január 25-én jelenik meg Erdős Zsuzsanna: Légből kapott szerelem című könyve. A szerző első könyve, a Vedd már észre! rögtön nagy sikert aratott, és a két szerelmes fiatal, Niki és Soma történetét két újabb kötetben izgulhattuk végig.

Hamarosan érkezik a szerző legújabb könyve, ezúttal egy kamaszlánnyal, Dórival a főszerepben, akinek az élete egy utazás során teljesen megváltozik. Nyomozás, kamaszévek, önállóság, a szülőktől való elszakadás, barátok: egy kihagyhatatlan könyv az ifjúsági irodalom kedvelőinek.

 

Dóri tizenhat éves, teljesen átlagos kamaszlány, megértő, jó fej szülőkkel, normális családdal a háta mögött. Mindennapjait maximum a bátyja, Alex piszkálódásai keserítik meg, de öccsével, Benivel nagyon jól megvannak, rendszerint együttes erővel szállnak szembe Alexszel. Dóri felhőtlen gondtalanságban éli a tinik mindennapi életét: suliba jár, közepesen érdekli a tanulás, találkozik a barátnőivel, titokban harcművészetet tanul és mindeközben sejtelme sincs róla, hogy rendezett kis élete hamarosan fenekestül felfordul.

 

Az események akkor gyorsulnak fel, amikor Dóri osztálytársaival együtt Angliából repül hazafelé egy háromhetes nyelvtanfolyamról. És ettől a naptól kezdve szó szerint elszabadul körülötte a pokol...

 

Eleinte értetlenül, majd egyre ijedtebben szembesül vele, hogy kezdi elveszíteni a kontrollt saját maga felett, és hamarosan rájön, hogy minden, ami vele és körülötte történik, valamilyen fura módon a repülőgépekhez és a repüléshez kapcsolódik. Vajon mi okozza ezeket a furcsa és lassan ijesztővé váló jelenségeket? Dóri nyomozni kezd – de vajon jól teszi?


A könyv hamarosan megvásárolható a könyvesboltokban vagy megrendelhető online.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére