RSS Feed

Mit köszönhet egy hirdetésnek Peller Károly?

Molnár Boglárka - 2021. 01. 11. 17:00:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mit köszönhet egy hirdetésnek Peller Károly?

A színész családja jobban örült volna, ha továbbviszi a hentes mesterséget, mely generációk óta hagyományozódik családjukban. Peller Károly végül cukrásznak tanult és ötször felvételizett a Színművészetire, ahol végül dráma instruktorként végzett.

Évek óta sikert sikerre halmoz és szinte bármilyen szerepben is tűnik fel, Peller Károly minden alakítását vastaps kíséri. Bár a színész már az általános iskola végén tudta, hogy művészeti pályára szeretne lépni, mindez nem ment zökkenőmentesen. „Mikor jött a továbbtanulás azt mondtam, hogy óvóbácsi szeretnék lenni. A családom nemet mondott rá, ahogy a menedzser asszisztensi képzésre is. Végül cukrásznak tanultam, majd a mamám látott egy hirdetést a musicalstúdióról, ahova jelentkeztem is. A színészmesterséget soha nem engedtem el egy percre sem. Ötször felvételiztem a Színművészetire, általában a második-harmadik rostán szórtak ki mindig” – emlékezett vissza Peller Károly, akinek édesapja nehezen emésztette meg fia pályaválasztását. 

„Édesapám kezdetben ellenezte a színészi pályát, bár így jobban belegondolva inkább csak féltett. Nálunk dinasztiák óta hagyományozódik a hentes mesterség. A színészetről nem voltak tapasztalatai, nem ismerte ezt a világot, nem tudhatta hogyan fogok benne boldogulni. Aztán jött egy töréspont nála. Látta a vizsgaelőadásaimat, látott Győrben is játszani, majd a Csárdáskirálynőben. Megnyugodott, hogy ez tényleg nekem való. Azóta még büszkébben követi a pályafutásom” – mondta a színész, akinek édesapja ma már az egyik legnagyobb rajongója. „A húgom szokta mesélni, hogy otthon néha mindenhonnan én „üvöltök”. Apukám otthon betesz egy DVD-t az előadásomról, aztán kimegy a szobából, a DVD-t elfelejti kikapcsolni, de közben a konyhában elindít egy CD-t, amin én énekelek. Na ilyenkor szokott a húgom „megőrülni tőlem” – mondta nevetve a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Peller Károly. A beszélgetés a https://www.youtube.com/watch?v=EDfDqJwi6Go linken érhető el. 

Fotó: Forrás: deszkavizio.hu
Lap tetejére