RSS Feed

Tabutémát feszeget a Szexpedíció

M. A. - 2021. 01. 11. 12:54:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tabutémát feszeget a Szexpedíció

Január 14-től január 31-ig online látható Hegyi Barbara és Seres Zoltán örömjátéka. A Spirit Színház Szexpedíció előadása igazi tabutémát feszeget, csak épp vígjátéki keretek között.

Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex? Gyakori kérdés, csak épp sokan félnek feltenni maguknak, vagy még inkább a párjuknak.

 

Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába...


A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Thetare (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be. 

 A Spirit Színház előadását Bányai Gábor rendezte és a két szereplő Hegyi Barbara és Seres Zoltán, akiktől több nem is kell a színpadra.

 

Az előadás online – korlátozott számban – itt látható. És a jó hír, hogy január végéig megtekinthető.

 

 Fotó: Székely Péter / Port.hu
Lap tetejére