RSS Feed

Legyen a feleségem online is

M. A. - 2021. 01. 11. 17:41:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Legyen a feleségem online is

Január 14-én újabb színházi csemege várja a közönséget online. A Játékszín sikerdarabja, Kapitány Iván rendezése a Legyen a feleségem kerül műsorra a Színház TV-n.

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek.

 

Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jó képet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását.  Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna...

 

A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon...

 

Az előadásnak nem csak a hangulata parádés, hanem a szereposztása is. A főbb szerepekben Gálvölgyi János, Nagy Sándor, Kovács Patrícia és Lévay Viktória látható. A Színház TV előadását itt lehet követni.

 


 

 


Fotó: Játékszín
Lap tetejére