RSS Feed

Új darabokat próbál a Békéscsabai Jókai Színház

M. A. - 2021. 01. 10. 17:52:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új darabokat próbál a Békéscsabai Jókai Színház

Zárt ajtók mögött folyamatosan zajlanak az új darabok próbái a Békéscsabai Jókai Színházban, miközben a stream előadásainak számát is bővíti a teátrum.

Januárban újabb három darabbal bővíti online elérhető eladásai körét a Jókai Színház: 15-én a Psychó, 22-én az Egri csillagok történelmi musical, 29-én pedig a szintén zenés Vesztegzár a Grand Hotelben darab online premierjére kerül sor – írta közleményében a színház.

 

Január első hetében indultak a Száll a kakukk fészkére című mű alapján készült Kakukkfészek próbái, amelyet Pataki András, a soproni Petőfi Színház igazgatója rendez. Premierjét - ha a járványügyi helyzet megengedi - a színházi világnapra, március 27-ére tervezik Csomós Lajossal, Katkó Ferenccel és Kovács Edittel a főszerepben.

 

De közben folynak a Trianon rockopera előkészületei, amelyet Koltay Gábor rendez majd, Ábrahám Pál Viktória című operettjét pedig a járványhelyzet enyhülése után azonnal műsorra tűzi a színház.

 

Ráadsául a tervek szerint, a felújító próbák után ugyancsak debütálhat a Verebes István rendezte Pezsgős vacsora című zenés vígjáték, valamint a Családi ágy című kamaradarab.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére