RSS Feed

Katalin hercegné 39 éves lett

M. A. - 2021. 01. 10. 17:36:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Katalin hercegné 39 éves lett

Január 9-én ünnepelte a 39. születésnapját Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné. A világjárvány miatt viszont csak szűk családi körben, elmarad a szokásos ünnepség, de úgy tűnik Katalin ennek kifejezetten örül.

Kate Middleton az angliai Berkshire grófságban lévő Bucklebury településhez tartozó Chapel Row faluban született 1982. január 9-én. Tanulmányait a skóciai St. Andrews-i Egyetemen végezte, ahol 2001-ben találkozott Vilmos herceggel. Romantikus kapcsolatukat egy több hónapig tartó szakítás törte meg 2007-ben, de továbbra is barátok maradtak és még ugyanabban az évben újra egy pár lettek. Ami utána kezdődött az igazi tündérmese: Vilmos herceg 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg Kate kezét. Az eljegyzést hivatalosan 2010. november 16-án jelentették be. Az esküvőre 2011. április 29-én került sor a westminsteri apátságban. Azóta már három gyermekükkel boldogan élnek, már amennyire a hercegi és hercegnői lét ezt hagyja.

 

A Hello magazin megtudta, hogy a család, Vilmos, Katalin és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos a január elsején bejelentett szigorítások miatt nem tervezi visszatérését a Kensington-palotába, így vidéki, Anmer Hall-i birtokukon maradtak, és szűk körben ünnepeltek.

 

Katalint az uralkodó, II. Erzsébet is felköszöntötte az Instagramon keresztül is, és biztos, hogy a család többi tagjától is szép ajándékokat kapott, de aminek a legjobban örült a nyugodt, családi hétvége.


Fotó: instagram.com/theroyalfamily/
Lap tetejére