RSS Feed

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 20 éve szerelmes

M. A. - 2021. 01. 09. 17:00:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 20 éve szerelmes

2000-ben, amikor Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas összejött egymással sokan "csúnyán néztek", mondván 25 év korkülönbség van köztük, ebből nem sok jó fog kisülni. Nem így lett. 20 éve szeretik egymást.

Michael Douglas kétszer házasodott meg. Első felesége Diandra Luker volt 1977-től 2000-ig. Házasságukból egy fiúgyermek született. 2000-ben viszont újra megházasodott. Új felesége a walesi Catherine Zeta-Jones lett. Catherine-nel 1998 nyarán, a franciaországi Deauville Film Festival során ismerkedett meg. 1999 szilveszterének éjszakáján jegyezték el egymást a coloradói Aspenben. 2000. augusztus 8-án pedig már meg is született első közös gyermekük: Dylan Michael Douglas, majd őt követte Carys Douglas nevű kislányuk.

 

Catherine most egy Shakespeare idézettel üzent férjének, hogy bár 20 év eltelt ő továbbra is rajongásig szereti és ezt nem is akarja titkolni a világ elől.

 

Catherine az Instragram-oldalára posztolta a képet, amin egy forró csókot nyom férje szájára és hozzá ezt írta: „Nem adhatom szerelmem hűbb jelét e csóknál.” Szerintünk nem csak romantikus, de megható is, hiszen Hollywoodban meglehetősen ritka az ilyen őszinte szerelem.


Fotó: instagram.com/catherinezetajones/
Lap tetejére