RSS Feed

Leonardo DiCaprio megtalálta álmai nőjét?

M. A. - 2021. 01. 09. 12:50:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Leonardo DiCaprio megtalálta álmai nőjét?

Leonardo DiCaprio és a nők, örök téma. Az Oscar-díjas színész mindig is élvezte a nők, főleg a fiatal nők társaságát, és elég sűrűn váltogatta is őket. De úgy tűnik 46 évesen talán ezen a téren is megkomolyodott, és megtalálta az igazit.

Leonardo DiCaprio és modell kedvese Camila Morrone 2018 óta alkot egy párt, ami Leo esetében már szinte hosszú időnek számít. Kapcsolatuk kifejezetten jól működik, bár erről soha nem ők maguk beszélnek, hanem most is, egy a párhoz közel álló személy nyilatkozott az egyik bulvár lapnak.

 

„Nagyon szerelmesek! Camila maga a megtestesült álomnő, legalábbis Leónak. Fiatal és természetes, aranyos, és nem utolsó szempont, hogy jól kijön a filmsztár családjával. Ráadásul ez fordítva is igaz!” – írta a Daily Mail egy ismerős szavaira hivatkozva.

 

A színésznek az évek során kapcsolata volt többek között Gisele Bündchen brazil szupermodellel, Kristen Zanggal és Vanessa Haydennel. 2005. novemberben kezdődött Bar Refaeli izraeli modellel a kapcsolata, és 2011 májusában szakítottak. De augusztusban Blake Lively színésznővel indult az újabb kapcsolata, ami 2011 októberében véget ért. DiCaprio egy modellel, Erin Heathertonnal randizott 2011 decemberétől 2012 októberéig. Később is főleg modellek fordultak meg a lakásán, még inkább az ágyában, de úgy tűnik Camila szépsége és fiatalsága végleg megbabonázta Leot. Vagy várjuk ki a végét..?


Fotó: 24.hu/Culture Club/Getty Images
Lap tetejére