RSS Feed

VV X és a Szívatómata!

Regös Gábor - 2021. 01. 10. 8:00:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 VV X és a Szívatómata!

VV X udvarán felállították “a VV világszabadalmát” a Szívatómatát, ami egy hosszú csőrendszer, amiből random kiesik egy labda, amit a hangszórókon keresztül közölnek az utolsó pillanatban a VV X lakóival. Azt is megmondják, hogy kinek kell elkapni a zöld kis műanyag labdát. Abban az esetben, ha nem sikerült elkapni, azt mindenki megszívja. Nem véletlenül hívják Szívatómatának.

 Tehát ha nem sikerült, akkor a lakóknak választani kell valamit, például meleg víz megvonása, vagy sütőlap használat, vagy különböző berendezési tárgyak használata, vagy szauna, vagy jakuzzi, stb. A tisztelt szerkesztők döntik el ezt is, mert nyilván, ha valaki a hálóban fekszik, alszik..az tuti nem fog időben kiérni az udvarra és nem fogja tudni teljesíteni a feladatot. Amivel tuti, hogy kivívja a többiek rosszallását. Tovább bonyolódik VV Hoh és VV Merci..mert csak nem bírják ki egymás nélkül az éjszakákat. De kezd átrendeződni az egész társaság, és ezzel az erőviszonyok is. VV Dani a változatosság kedvéért gyakorlatilag szerelmet vallott VV Virágnak és elmondta, hogy “ a zord külső nagy szívet takar”..)(Hiszi a piszi). Aztán a 18+-os részben VV Virág elmondta VV Daninak, hogy vágyna már egy normális szexre is és “az arany dárdát”ott is szeretné végre érezni..ahová az való lenne.
 VV Virágnak egyébként egyre ellenszenvesebb VV Merci, mert szerinte hol kislányt játszik, hol nagylányt, hol panaszkodik és VV Virág szerint sok. Azt is kifejtette, hogy ő a kinti világban szóba sem állna egy ilyen emberrel, viszont itt napi 24 órában elkerülni sem tudja. De nekem továbbra is VV Merci a legszimpibb, mert ez a kis csajszi kitartóan imádja ezt a színtelen, szagtalan, passzív VV Moht. Szóval zajlik az élet a VV Vilában és ahogy egy kedves ismerősöm összefoglalta..kit érdekel ez a sok "gatya húzogatós" figura…)( De vitatkoznék vele, mert Nádai Anikó, aki egykor szintén VV Anikóként kezdte a média szereplést megköszönte a nézőknek, hogy Instán elérte a 100 ezret a követőik száma. Ezek szerint sok embernek még mindig tetszik ez a műfaj.


Fotó: -a-
Lap tetejére