RSS Feed

Lotfi Begi mentőangyala Hurrikánnal érkezett

Major-Ádám Andrea - 2021. 01. 07. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lotfi Begi mentőangyala Hurrikánnal érkezett

Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

 A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is 10/10! A közös felvételről az egyik legsikeresebb lemezlovas, Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszustémákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a trackbe!”

 A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az élet felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

 „2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból amiben voltam. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel ahogy egy Hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a dal az én mentőangyalom amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!”

 

Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.

 

 

 

Major-Ádám Andrea
+36 20 973 5738
majoradam.andrea@magneoton.huFotó: Forrás: promotions.hu
Lap tetejére