RSS Feed

Sokan örülnének a Harry Potter folytatásának

M. A. - 2021. 01. 06. 17:01:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sokan örülnének a Harry Potter folytatásának

Sokan érezzük úgy, hogy Harry Potter karaktere még csak most született meg, pedig már az első film bemutatása óta is eltelt 19 év! Érezhetjük, hogy öregszünk, de mit számít, ha ilyen emlékeink vannak.

J. K. Rowling regénye, majd az ezekből készült filmek igazán időtállók. Ma is milliók imádják, és újabb és újabb generációk nőnek fel rajta. A filmsorozat színészei azóta levetkőzték karaktereiket és ki-ki ment a maga útján.

 

A Ront alakító Rupert Grintet mégis megtalálta a kérdés, hogy ha úgy adódna lenne-e kedve visszatérni az ikonikus filmszériához. „Nem mondanék nemet, hiszen nagyon szerettem mind a karaktert, mind a történetet. Szóval ha a megfelelő időben jönne egy felkérés, benne lennék, bár azt nem tudom mennyi időmet emésztené fel, de majd meglátjuk” – nyiltakozta a színész a DigitalSpynek.

 

Bár a Harryt alakító Daniel Radcliffe korábban úgy nyilatkozott, hogy ő lezártnak tekinti a filmeket, az azért biztos, hogy sok rajongó szurkol azért, hogy legyen folytatás. Vagy akár egy előzmény film, ami mostanában oly divatos, és amit lényegében J. K. Rowling meg is írt már a Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyvben.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére