RSS Feed

Kisvárda: négyen elmentek, ketten jöttek

NS - 2021. 01. 06. 8:27:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kisvárda: négyen elmentek, ketten jöttek

Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője két új játékost mutathatott be hétfőn, az idei első edzés előtt az öltözőben: a tréningre elsőként érkező Ötvös Bencét, aki a Nyíregyháza Spartacustól érkezett kölcsönbe, valamint a bolgár válogatott Janisz Karabeljovot, aki a Slavia Szófia neveltje, és eddig abban a klubban is szerepelt.

A decemberben bejelentett négy távozó, Lakatos Csaba, Tonci Kukoc, Roman Karaszjuk és Sztavrosz Cukalasz már nem tartózkodik Kisvárdán, és a brazil kontingensből még igazoltan van távol Sassá, valamint Fernando Viana, ők a hét közepén kapcsolódnak be az edzésmunkába – derül ki a kisvardafc.hu beszámolójából.

 
Spanyolországban a Fradi, Horvátországban a Fehérvár – NB I-es felkészülési körkép
„Vártam már a közös munkát, az pedig nézőpont kérdése, hogy elegendő-e a felkészülés kezdetétől az első bajnokiig hátralévő tizenkilenc nap a munka elvégzéséhez – nyilatkozta Supka Attila vezetőedző. – Annyiban talán igen, hogy nem kell mindent elölről kezdünk, az alapcsapatunk azért megvan. Bízom benne, hogy a két érkezővel még stabilabb lesz a középpályánk, és Révész Attila sportigazgatóval egyeztetve még a védelemben és csatárposzton tervezünk erősítést.”

Addig is végig itthon készül a csapat, a héten többször is napi két edzéssel. A jövő héten pedig edzőmeccsek is várnak a csapatra, előbb szerdán Kazincbarcikán, majd szombaton hazai környezetben az ukrán élvonalbeli FK Minaj ellen.

Az 5. helyen telelő Kisvárda az NB I-ben legközelebb a január 23-i, 17. fordulóban lép pályára, a Mezőkövesdet fogadja.

Fotó: -a-
Lap tetejére