RSS Feed

Igaz történetek az új kórházi sorozatban

sorozatwiki.hu - 2021. 01. 05. 17:00:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Igaz történetek az új kórházi sorozatban

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban címmel vetít új kórházi sorozatot az RTL Klub. A cselekmény igaz történeten, dr. Eric Manheimer memoárján, a Tizenkét páciens: Élet és halál a Bellevue Klinikán című íráson alapul és egy teljesen új oldalát mutatja be a kórházi mindennapoknak.

A történet szerint dr. Max Goodwin, a New Amsterdam kórház új orvosigazgatója azzal kezdi munkáját, hogy egyesével megismerkedik a személyzettel, még a takarítókkal is. Azt szeretné tudni: hogyan segíthetek? Válasz hiányában kész egy egész osztálynak felmondani, ha ott az orvosokat jobban érdeklik a bevételi források, mint a hatékonyabb gyógyítás. Max minden építő ötletre vevő, és azonnal cselekszik. Csak saját, titkolt halálos betegsége az, ami megállíthatja a reformokban.

A főszereplőt Ryan Eggold játssza, akit a Feketelistából vagy a 90210-ből ismerhetnek a nézők, de mellette találkozhatunk még Freema Agyeman-nal, a Ki vagy, doki? sztárjával, Janet Montgomery-vel, akit a Skinsből ismerhetünk. Feltűnik még Jocko Sims a Dreamgirls-ből és a Majmok bolygója: Forradalomból, valamint Tyler Labine is, aki az idei Végtelen útvesztő-ben is szerepelt


Fotó: Forrás: filmkatalogus.hu
Lap tetejére