RSS Feed

Titkokkal zsúfolt skandináv krimi

M. A. - 2021. 01. 04. 11:42:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Titkokkal zsúfolt skandináv krimi

A tavalyi év végén jelent meg Helene Flood A terapeuta című könyve, ami nagy kedvenc lehet a skandináv krimik kedvelőik körében.

Az emlékek változnak. De a vérfagyasztó igazság előbb-utóbb kiderül. Sara, a fiatal pszichológusnő egy nemrég megörökölt, régi oslói házban praktizál, amelyet közösen újít fel ambiciózus, építész férjével, Sigurddal. Azonban mind a munka, mind a felújítás nehézkesen halad, a férfi pedig egy nap furcsa üzenetet hagy Sara telefonján, majd eltűnik.

 

A magányos Sara egyre kevésbé érzi otthonosnak és biztonságosnak a félkész házat. Furcsa dolgok történnek körülötte: tárgyak tűnnek el, majd bukkannak fel újra, éjszaka pedig mintha lépéseket hallana a padlásról – vagy csak kezdi elveszíteni a józan eszét?

 

Sara a fenyegetések hatására végül eljut arra a pontra, hogy úgy érzi, nem bízhat senkiben – legkevésbé a férjében, akiről igencsak titokzatos dolgok derülnek ki...

 

A könyv teljes egészében biztosítja a „letehetetlen” könyvélményt. Csak akkor kezdj bele, ha van időd olvasni, vagy ha feláldozod az alvási idődet, de biztos lehetsz benne, hogy megéri!

 

 

 


Fotó: Partvonal Kiadó
Lap tetejére